Flowey E42 Porsampon önkiszolgáló autómosókhoz

Nettó lista ár: 25.215 Ft

24.206 Ft + Áfa

Elfogyott

Leírás

Leírás

Kifejezetten önkiszolgáló autómosó létesítmények igényeihez tervezett, rendkívül hatékony és gazdaságos porsampon megoldás, mely hatékony szennyoldó és könnyedén leöblíthető a felületről. Alacsony koncentrációban használható. Elsősorban horizontális vegyszeradagoló rendszerekhez.

Kompatibilis a legtöbb Ehrle, Uniwash, Christ és Wastech járműmosó berendezés porsampon adagoló rendszerével. (beállítás szükséges!)

Flowey E42 Porsampon Használati Utasítás

Ajánlott adagolás: 15-20gr/perc. A víz keménységének mindig 0 és 3 °TH között kell lennie és a víz hőmérsékletének el kell érnie a minimum 45 °C-ot. A maximális tisztítóhatás elérése érdekében a pisztolyból kilépő oldat ajánlott pH értéke 10 és 10.5. Ne használja a terméket közvetlen napsütésben. Soha ne hagyja a terméket rászáradni a kezelt felületre. Mindig bő vízzel öblítse le a felületről.

A porsampon rendszerbeillesztése alkalmával mindenképpen szükséges a berendezés adagolásának pontos beállítása. Ehhez a leghatékonyabb és leggyorsabb módszert a lándzsából kilépő oldat pH értékének pontos beállítása jelenti. Ajánlott kilépő porsampon oldat pH értéke 10,5.

Flowey.com webhely

További információk

További információk

Tömeg 25 kg