Flowey E40 Porsampon önkiszolgáló autómosókhoz

Nettó lista ár: 27.105 Ft

26.021 Ft + Áfa

Önkiszolgáló autómosó létesítmények igényeihez tervezett, rendkívül hatékony és gazdaságos illatmentes porsampon megoldás.

Vásárolja meg most a terméket és gyűjtsön 270 KEDVEZMÉNY FORINT-ot!
Leírás

Leírás

Kifejezetten önkiszolgáló autómosó létesítmények igényeihez tervezett, rendkívül hatékony és gazdaságos illatmentes porsampon megoldás, mely hatékony szennyoldó és könnyedén leöblíthető a felületről. Alacsony koncentrációban használható. Horizontális és vertikális vegyszeradagoló rendszerekhez egyaránt használható. Különleges összetevőinek köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket a gépjármű felületéről anélkül, hogy a fényezést bántaná.

Öblítést könnyítő víz megtörő hatású.

Kiemelkedően hatékony az Uniwash régebbi és egyes új berendezéseinek vertikális, illetve érzékenyebb, horizontális rendszerű porsampon adagolóinak esetében.

Flowey E40 Porsampon Használati Utasítás

Ajánlott adagolás 10-20g/perc. A víz keménységének mindig 0-8°TH között kell lennie és a folyadékhőmérséklet el kell érje a 35°C-ot. Ezek hiányában a rendszerben, a többi porsamponhoz hasonlóan dugulás jelentkezhet. A maximális tisztítóhatás elérése érdekében a pisztolyból kilépő oldat ajánlott pH értéke 10 és 10.5. Ne használja a terméket közvetlen napsütésben. Soha ne hagyja a terméket rászáradni a kezelt felületre.

A porsampon rendszerbeillesztése alkalmával mindenképpen szükséges a berendezés adagolásának pontos beállítása. Ehhez a leghatékonyabb és leggyorsabb módszert a lándzsából kilépő oldat pH értékének pontos beállítása jelenti. Ajánlott kilépő porsampon oldat pH értéke 10,5.

Flowey.com webhely

További információk

További információk

Tömeg 25 kg