FLOWEY LUXEMBURG

A FLOWEY autóápolási termékek a prémium szegmens népszerű tagjai. A fejlesztés és a gyártás folyamata egyaránt az anyavállalat luxemburgi gyárában történik. A L.C.I. Sárl – FLOWEY vállalat az éves árbevételének kiemelkedően magas részét fordítja kutatásra és termékfejlesztésre. A több évtizedes tapasztalat, a felhasznált anyagok minősége és a nagyon szigorú minőségellenőrzés garantálja a FLOWEY termékek kiemelkedően magas hatékonyságát és megbízhatóságát.

Célspecifikus termékek kézi és gépi autómosóknak. A FLOWEY vegyi anyagok összetevői minden esetben garantálják a hatékony és kíméletes járműtisztítási eredményt. A gépi autómosók számára kínált termékek speciális összetevőiknek köszönhetően hosszabb élettartamot biztosítanak a mosóberendezéseknek. A termékkínálatban nagy számban váltak elérhetővé tisztán növényi összetevőket tartalmazó tisztító és ápoló anyagok.

Az egyes gépjárműápolási termékek felhasználási módját nagymértékben befolyásolja az alkalmazás során elérhető és tanácsolt keverési arány. Ugyanilyen fontos természetesen a termékek minősége és hatásfoka, melynek megítélése közvetlen tesztek formájában lehetséges.