Kedvezmény forint

A járműmosás.hu oldalon vásárlóknak lehetőségük van kedvezmény pontok gyűjtésére. Webáruházunk a pontgyűjtési rendszer könnyebb követhetősége érdekében ezeket a pontokat „KEDVEZMÉNY FORINT” elnevezéssel látta el. A járműmosás.hu webáruház által biztosított KEDVEZMÉNY FORINT rendszerben gyűjthető KEDVEZMÉNY FORINT-ok megszerzésének feltételei a következők:

  1. Ügyfélregisztráció a járműmosás.hu weboldalon
  2. KEDVEZMÉNY FORINT értékkel rendelkező termék vásárlása
  3. A vásárlás létrejötte – termék ellenértékének kiegyenlítése

A járműmosás.hu weboldalon megjelenített termékek mindegyike önálló KEDVEZMÉNY FORINT összeggel rendelkezik, melynek számítási módja minden termék esetében eltérhet. Lehetséges, hogy egyes termékekhez nincs KEDVEZMÉNY FORINT összeg hozzárendelve.

A vásárlók valamennyi termék esetében, az adott termék webáruház oldalán a termékleírásban kapnak tájékoztatást az ott megjelölt termék megvásárlásával gyűjthető KEDVEZMÉNY FORINT összeggel kapcsolatban. Az itt feltűntetett KEDVEZMÉNY FORINT minden esetben nettó KEDVEZMÉNY FORINT értéket jelent. Minden a járműmosás.hu oldalon vásárlással szerzett KEDVEZMÉNY FORINT a soron következő vásárlás(ok) alkalmával 1 KEDVEZMÉNY FORINT = 1 HUF értékben kerül elszámolásra.

A vásárlás szabályos befejezésével a megjelölt KEDVEZMÉNY FORINT összeg kerül jóváírásra az ügyfél erre a célra szolgáló KEDVEZMÉNY FORINT számláján. A regisztrációval rendelkező vásárlók az aktuális KEDVEZMÉNY FORINT összeg egyenlegükről a bejelentkezést követően az ügyfélhez rendelt Fiók oldalon tájékozódhatnak.

A vásárlások során összegyűjtött KEDVEZMÉNY FORINT-ok a soron következő bármely vásárlás során felhasználhatók, de kizárólag termékvásárlás kalkulált értékével szemben és ennek összértékének erejéig. Szállítási díjjal szemben a KEDVEZMÉNY FORINT  nem használható fel.

A vásárlások során összegyűjtött KEDVEZMÉNY FORINT-ok mindegyike (egyesével), a megszerzésére jogosító vásárlás napjától (járműmosás.hu oldalon elindított vásárlás naptári napja) számított három naptári hónapig használható fel a fent megjelölt feltételek szerint. Minden egyes KEDVEZMÉNY FORINT a jelzett vásárlási naptól számított 3 naptári hónap leteltével törlődik az ügyfélhez rendelt KEDVEZMÉNY FORINT számláról, ennek felhasználására, pótlására ezt követően nincs lehetőség.

Az egyes vásárlóhoz rendelt KEDVEZMÉNY FORINT-ok kizárólag a vásárlások során és csak kedvezmény formájában vehetőek igénybe. KEDVEZMÉNY FORINT pénzbeli megváltására nincs lehetőség. A fel nem használt KEDVEZMÉNY FORINT-ok semmilyen más, az előbbiekben be nem mutatott módon fel nem használhatóak, készpénzre nem válthatóak.