Flowey T52 Deox premium savas alumínium és felnitisztító

16.220 Ft37.402 Ft + Áfa

A FLOWEY T52 Deox Premium egy savas ipari vegyszer, mely alkalmazható autófelnik tisztításra, illetve az ipar más területein rozsdamentes, alumínium és csempe felületek hatékony tisztítására.

Leírás

Leírás

A FLOWEY T52 DEOX PREMIUM egy nagyon hatékony savas tisztítószer, mely kiválóan alkalmazható autófelnik tisztításra. A FLOWEY T52 DEOX PREMIUM e-mellett egy kiváló ipari savas tisztítószer, mely könnyedén távolítja el a makacs szennyeződéseket a csempe burkolatokról, ipari gépekről, rozsdamentes acélelemekről, mosó kefékről és az alumínium felületekről.

Különleges összetevőinek köszönhetően a FLOWEY T52 DEOX PREMIUM kiváló vízkő- és rozsdaoldó illetve cement eltávolító vegyszer. Használata során a felületet védi a rozsdásodás ellen.

Flowey T52 Deox Premium savas alumínium és felnitisztító Használati Utasítás

Makacs szennyeződés esetén használja hígítás nélkül. A szennyeződés mértékétől függően készítsen egy 10 – 50%-os oldatot. Lentről fölfele haladva permetezze a felületre, hagyja pár másodpercig hatni, majd dörzsölje át a felületet egy kefével és ezt követően hideg vagy meleg nagynyomású vízzel mossa le.

Figyelem!

TILOS ÜVEGFELÜLETEN HASZNÁLNI!

További információk

További információk

Tömeg 28,4 kg
Méretek 23 × 29 × 47 cm
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

10 literes kanna (változó súly), 25 literes kanna (változó súly)