Flowey T3 Netral Ecologic ipari zsíroldószer

5.669 Ft24.016 Ft + Áfa

Flowey zsíroldószer ipari és nagy konyhai felhasználásra tervezve.

Leírás

Leírás

Zsíroldószer ipari és nagy konyhai felhasználásra tervezve. A termék hatékonyan alkalmazható olajos, kormos, valamint az állati-, növényi- és ásványi eredetű szennyeződések ellen. Ezeken túl kiválóan alkalmazható még a padlózat, a falak, a mennyezet, valamint a kémény, sütő, bútorok, szerszámok, szűrők stb. tisztítására.

A Flowey T3 Netral Ecologic zsíroldó egy igen sokoldalúan alkalmazható professzionális tisztítószer. Egyik jellemző alkalmazási területe a hűtőteherautók rakterének tisztítása és fertőtlenítése. A kiváló habképet mutató vegyszer habszóróval történő felvitelét követően, az előírásnak megfelelően, 60 °C-ot meghaladó hőmérsékletű vízzel kell öblíteni a felületről. Élelmiszeripari megfelelősége miatt alkalmas a tisztításra vonatkozó hatósági igazolás során történő felhasználásra is.

Szintén hatékony eszköze a konyhai környezetben használt sütőrácsok gyors tisztításának. A felületre égett, nehezen, vagy csak erős fizikai hatás árán eltávolítható lerakodások nagyon gyorsan oldódnak a használata mellett. A zsíroldó hatásának köszönhetően a grillrács tisztítása egészen egyszerűvé válik alkalmazásával.

Flowey T3 Netral Ecologic Ipari Zsíroldószer Használati Utasítás

A terméksűrítményt szükség szerint hígítsa vízzel 1:5 és 1:20 arány között. Vigye fel az oldatot törlőkendővel, kefével vagy permet formájában bármely mosható, nem üveg felületre. Minden esetben tiszta vízzel jól öblítse le kezelt felületet. Kesztyű viselése ajánlott. A termék megfelel az élelmiszer ipari előírásoknak!

Flowey.com webhely

További információk

További információk

Tömeg 28,16 kg
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)