Flowey W7 General Cleaner Perfumed általános tisztítószer

5.906 Ft25.118 Ft + Áfa

Flowey General Cleaner Perfumed általános tisztítószer elsősorban gépjárműbelsők tisztítására kifejlesztve. Nagyon hatékony tisztító formula a gépjárművek belsejében keletkező lerakodások és szennyeződések ellen.

Leírás

Leírás

A FLOWEY W7 GENERAL CLEANER Perfumed általános tisztítószer elsősorban gépjárműbelsők tisztítására kifejlesztett hatékony vegyület. Alkalmazásával felfrissíti, megújítja a kemény és lágy műanyagelemeket, a festett és festetlen fa felületeket, illetve a kárpitokat és ezek színét. Magas koncentrátumban a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja és felfrissíti a kezelt felületet. Jól alkalmazható dohány és megfolyás eredetű felületi lerakódások ellen. Az W7 GENERAL CLEANER Perfumed tisztítószer nem káros a környezetre.

Flowey W7 General Cleaner Perfumed tisztítószer Használati Utasítás

Az W7 GENERAL CLEANER Perfumed tisztítószer a kezelt felülettől függően 1:10 vagy 1:50 arányban hígítandó vízzel. Permetezze a felületre majd egy kefe vagy szivacs segítségével dolgozza bele az anyagba. Hagyja pár másodpercig hatni, majd egy nedvszívó törlőkendő segítségével törölje le a felületről.

További információk

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)