Flowey C1 Cockpit Brillant műszerfalápoló

10.236 Ft46.457 Ft + Áfa

A Flowey C1 COCKPIT BRILLANT műszerfalápoló különleges, gyors, antisztatikus és megújító hatású járműápoló, amely műanyag, fém, fa és lakozott felületekre (műszerfal, ajtó elemek) egyaránt használható.

Leírás

Leírás

A Flowey C1 COCKPIT BRILLANT műszerfalápoló különleges, gyors, antisztatikus és megújító hatású járműápoló, amely műanyag, fém, fa és lakozott felületekre (műszerfal, ajtó elemek) egyaránt használható. Kifejezetten prémium érzetet táplál az autótulajdonos irányában. Nincs felesleges csillogás, kellemetlen tapintás, csak az anyag eredeti, tiszta, ápolt érzete.

A Flowey Műszerfalápoló helyreállítja a műanyag és festett felületek eredeti állapotát. Nem hagy zsíros foltot a kezelt felületen. A termék megfelel az EK előírásainak.

Flowey C1 COCKPIT BRILLANT műszerfalápoló Használati Utasítás

A műszerfalápoló anyag használatát megelőzően alaposan tisztítsa meg a kezelni kívánt felületet. Ennek hiányában a szennyeződéseket konzerválja a felületen, mely így ápolatlan benyomást kelt. A felület hatékony tisztítására használja a Flowey W7 General Cleaner tisztítószert. Vigye fel a C1 COCKPIT BRILLANT anyagot a kezelni kívánt felületre, majd dolgozza be egy puha tiszta ronggyal.

További információk

További információk

Tömeg 25,75 kg
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)