Flowey EV8 Liquid HP gépi autósampon önkiszolgáló autómosóba

Nettó lista ár: 4.539 Ft - 19.408 Ft

4.357 Ft18.632 Ft + Áfa

Flowey EV8 Liquid HP új és erőteljes autósampon magasnyomású gépjárműmosó berendezésekhez ápoló ágensekkel, mely kíméli az önkiszolgáló autómosó berendezés részegységeit és lerakódásmentes üzemeltetést biztosít.

Törlés

Leírás

Leírás

Új és erőteljes autósampon magasnyomású gépjárműmosó berendezésekhez. Az új EK sztenderdeknek megfelelően. A termék búzából és cukorrépából származó összetevőket, valamint antiallergén illatanyagokat tartalmaz. Kőolajszármazékokat, foszfátot és nitrilotriecetsavat (NTA) nem tartalmaz. Az autósampon összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Mélyen a szennyeződés struktúrájába hatol és hatékonyan tisztít. Nem hagy fehér maradványfoltokat a járműmosó padlózatán és falain. Megakadályozza az adagolószivattyú eldugulását. Felhasználási módja megegyezik a hagyományos vegyszerekével. Az EV8 Liquid HP autósampon kompatibilis a vízvisszaforgató rendszerekkel.

Flowey EV8 Liquid HP autósampon Használati Utasítás

  • Habosítva: A termék használata és adagolása a berendezéstől függően változik, de az EV8 termék bármely habosító készülékben használható.
  • Nagynyomású mosóban: A keverési arány (1:10). Szabályozza az adagolót a hatékony tisztítás érdekében. A pisztolyból kijövő vegyszernek 0.5%-2%-osnak, a víz hőmérsékletének körülbelül 50°C kell lennie. Javasolt kilépő oldat pH 9,5-10-5 között.

Öblítse le bő vízzel a gépjárművet. Kesztyű használata ajánlott.

További információk

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)