Flowey EV8 Liquid HP gépi autósampon önkiszolgáló autómosóba

22.992 Ft + Áfa

Flowey EV8 Liquid HP új és erőteljes autósampon magasnyomású gépjárműmosó berendezésekhez ápoló ágensekkel, mely kíméli az önkiszolgáló autómosó berendezés részegységeit és lerakódásmentes üzemeltetést biztosít.

Vásárolja meg most a terméket és gyűjtsön 220 KEDVEZMÉNY FORINT-ot!
Leírás

Leírás

Új és erőteljes autósampon magasnyomású gépjárműmosó berendezésekhez. Az új EK sztenderdeknek megfelelően. A termék búzából és cukorrépából származó összetevőket, valamint antiallergén illatanyagokat tartalmaz. Kőolajszármazékokat, foszfátot és nitrilotriecetsavat (NTA) nem tartalmaz. Az autósampon összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Mélyen a szennyeződés struktúrájába hatol és hatékonyan tisztít. Nem hagy fehér maradványfoltokat a járműmosó padlózatán és falain. Megakadályozza az adagolószivattyú eldugulását. Felhasználási módja megegyezik a hagyományos vegyszerekével. Az EV8 Liquid HP autósampon kompatibilis a vízvisszaforgató rendszerekkel.

Flowey EV8 Liquid HP autósampon Használati Utasítás

  • Habosítva: A termék használata és adagolása a berendezéstől függően változik, de az EV8 termék bármely habosító készülékben használható.
  • Nagynyomású mosóban: A keverési arány (1:10). Szabályozza az adagolót a hatékony tisztítás érdekében. A pisztolyból kijövő vegyszernek 0.5%-2%-osnak, a víz hőmérsékletének körülbelül 50°C kell lennie. Javasolt kilépő oldat pH 9,5-10-5 között.

Öblítse le bő vízzel a gépjárművet. Kesztyű használata ajánlott.

További információk

További információk

Tömeg 27 kg
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly)

Kémhatás

Lúgos