Flowey semleges kémhatású jármű felnitiszító 500 ml

Akció!
Nettó lista ár: 3.054 Ft

2.400 Ft + Áfa

Otthoni hobby használatra tervezett semleges kémhatású felnitisztító termék a Flowey-tól. Kíméletes, de hatékony gépkocsi felnitisztító, mely a legérzékenyebb felületeken is nagy biztonsággal használható.

Vásárolja meg most a terméket és gyűjtsön 150 KEDVEZMÉNY FORINT-ot!
Cikkszám: 1.3-G2-1 Kategória: Címkék: , ,
Leírás

Leírás

Semleges kémhatású, kíméletes Flowey jármű felnitisztító elsősorban otthoni alkalmazásra tervezve. Összetevőinek köszönhetően rendkívül kíméletesen és biztonságosan tisztítja a járművek felnijeit, megóvva a fékbetéteket és a kényes bevonatokat. Hatékonyan távolítja el a ráégett szennyeződéseket és a rozsdafoltokat. Speciális összetevőinek és semleges kémhatásának köszönhetően a Flowey felnitisztító a legkényesebb, védőbevonat nélküli járműfelniken is nagy biztonsággal alkalmazható.

A felületre történő felvitel során a készítmény lassan rózsaszínűvé válik jelezve a tisztítási folyamat befejeztét.

Kezelési útmutató

Vigye fel a felnitisztítószert a felnire és hagyja a felületen néhány másodpercig. Makacsabb szennyeződések esetében használjon kézi felnitisztító kefét.

Öblítse le a járműfelnit folyóvízzel, vagy magasnyomású berendezéssel.

Figyelmeztetés

Ne használja a készítményt forró felületeken. Alkalmazás előtt hűtse vissza a járműfelniket, illetve a környező karosszéria elemeket. Minden esetben öblítse le a használatot követően a készítmény t a tisztított felületről.

Ezekre is szüksége lehet...