Flowey W18 Flowey Anti Insect bogároldó

6.614 Ft28.425 Ft + Áfa

A FLOWEY W18 EVOPUR ANTI INSECT felületaktív anyagokból készült bogároldó termék önkiszolgáló autómosók és professzionális kézi autómosók számára.

Leírás

Leírás

Az első környezetbarát, növényi eredetű felületaktív anyagokból készült bogároldó termék önkiszolgáló autómosók és professzionális kézi autómosók számára, mely az új koncepciónak köszönhetően védi az alumínium és krómozott felületeket (pl. hűtőrács, dekor elemek). Növényi eredetű összetevői könnyen lebomlanak.

A FLOWEY W18 EVOPUR ANTI INSECT bogároldó nem tartalmaz foszfátot, nitrilotriecetsavat (NTA), oldószereket és illékony szerves vegyületeket (VOC). Könnyedén oldja fel és távolítja el a bogarakat a felületről. Kézi permet formájában vagy automata berendezéssel is használható, illetve remek választás önkiszolgáló autómosó berendezésekhez. Megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak.

FLOWEY W18 Anti Insect bogároldó Használati Utasítás

Az W18 EVOPUR ANTI INSECT bogároldó vegyszert vízzel hígítva, de legfeljebb 20%-os oldatként használja. A kezelendő felületnek maximum kézmelegnek kell lennie. Lentről fölfele haladva permetezze a felületre a szert, hagyja rövid ideig hatni, majd nagy nyomással mossa le a felületet.

FIGYELEM!

Ne használja a terméket közvetlen napsütésben. Soha ne hagyja a terméket rászáradni a kezelt felületre. Ne használjon 20%-nál erősebb hígítást. Ne használja a szert motorkerékpárra. Kétségek esetén, végezzen el egy tesztet egy rejtett felületrészen.

További információk

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)