Flowey EV11 Brilliant WAX gépi wax

14.252 Ft31.260 Ft + Áfa

Cikkszám: EV11 Kategória: Címkék: ,
Leírás

Leírás

ÚJDONSÁG! TISZTÁN NÖVÉNYI EREDETŰ FELÜLETAKTÍV ÉS WAX TARTALMÚ FÉNYEZŐ ÉS ÁPOLÓVIASZ ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKBA, PORTÁLMOSÓKHOZ ÉS MOSÓUTCÁKHOZ. A TERMÉK KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ KÉZI AUTÓMOSÁS SORÁN IS!

Új generációs növényi eredetű, száradást gyorsító járműápoló viasz mosóutcák és portálmosókhoz. Antiallergén összetevőkkel illatosítva. Víztaszító, természetes összetevőinek köszönhetően hosszantartó védelmet biztosít a gépjárműnek. A vízfelületet megtörve a viasz gyorsítja a gépjármű cseppmentes száradását. Alkalmazása korrózió elleni védelmet biztosít a jármű külső felületeinek. Nem hagy zsíros foltot a szélvédőn és a gépjárművön. A termék megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak. Összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Megakadályozza az adagolószivattyú eldugulását. A termék kompatibilis a vízvisszaforgató rendszerekkel.

Flowey EV11 Brilliant WAX gépi viasz Használati Útmutató

Használata az öblítés során: az ápolóviaszt hígítatlan állapotában használja. Állítsa alacsony nyomásra a szivattyút. Fogyasztás: körülbelül 10 – 25 mililiter gépjárművenként.

További információk

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Elérhető kiszerelések űrtartam szerint

10 literes kanna (változó súly), 25 literes kanna (változó súly), 5 literes kanna (változó súly)